Mallan poronkäristys

Ota liha sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.

Paista pannulla miedossa lämmössä pilkotut pekoniviipaleet niin että rasva irtoaa niistä hyvin.

Lisää mukaan voita ja paista käristeviipaleet pienissä erissä.

Lisää pilkottu sipuli.

Kääntele hetki.

Kaada pataan ja lisää vesi sekä mausteet.

Laita kansi päälle ja annan hautua 125 asteisessa uunissa 1,5-2,5 tuntia.

Lisää tarvittaessa nestettä.

Tarjoa käristyksen kanssa perunamuusia.

Puolukkahillo ja suolakurkut ovat mainio lisuke.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g47g51kcal9.1g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pekoni (Atria), annos 70g2.2g7.7kcal0.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g142kcal18.6g0.4g7.2g0.2g
Valittu annoskoko67g71kcal9.3g0.2g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna34g36kcal4.7g0.1g1.8g0.1g
Arvot/100g100g106kcal13.9g0.3g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191993