Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g28g205kcal0.3g0.3g22.5g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)4.4g10kcal0g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g676kcal5.6g58.6g45.6g2g
Valittu annoskoko67g338kcal2.8g29.3g22.8g1g
Annoskoko puolitettuna34g169kcal1.4g14.7g11.4g0.5g
Arvot/100g100g504kcal4.2g43.7g34g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591