Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 47g86kcal8.9g0g5.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g243kcal18g3.8g17g0g
Valittu annoskoko67g122kcal9g1.9g8.5g0g
Annoskoko puolitettuna34g61kcal4.5g1g4.3g0g
Arvot/100g100g182kcal13.5g2.8g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912