Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 19g60kcal5g0g4.5g0g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys1.4g4.9kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado18g3.6kcal0.2g0.6g0g0.3g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2.3g8.4kcal0g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g162kcal10.8g5.2g10.8g1.2g
Valittu annoskoko67g81kcal5.4g2.6g5.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g41kcal2.7g1.3g2.7g0.3g
Arvot/100g100g121kcal8g3.9g8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616