Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g10g26kcal2.8g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g4.4g15kcal0.5g2.9g0g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 37g17kcal1.1g1.8g0.5g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Ketsuppi, euro shopper0.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa11g14kcal2g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g185kcal13.6g13.6g7.8g0.8g
Valittu annoskoko67g93kcal6.8g6.8g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g46kcal3.4g3.4g2g0.2g
Arvot/100g100g138kcal10.1g10.1g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826