Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g22g5.2kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g6.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g86kcal2g4.6g6.2g1.6g
Valittu annoskoko67g43kcal1g2.3g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g22kcal0.5g1.2g1.6g0.4g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.4g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351