Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g28g8.2kcal0.3g1.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.8g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Flora culinesse1.6g12kcal0g0g1.4g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g11g10kcal0.1g0.7g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g107kcal1.8g7.2g7.6g1.4g
Valittu annoskoko67g54kcal0.9g3.6g3.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g27kcal0.5g1.8g1.9g0.4g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026