Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty25g17kcal0.4g3.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 14g8.7kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g87kcal2.2g13.8g2g2.4g
Valittu annoskoko67g44kcal1.1g6.9g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna34g22kcal0.6g3.5g0.5g0.6g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641