Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 53g117kcal9.2g0g9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.1g0.2kcal0g0g0g1.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.1g3kcal0.3g0.3g0.1g1g
Smetana, Valio, hyla2.1g8.2kcal0g0.1g0.9g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g3.2g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sipulikuutiot rainbow3.5g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g276kcal20g1.2g21.6g5.6g
Valittu annoskoko68g138kcal10g0.6g10.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna34g69kcal5g0.3g5.4g1.4g
Arvot/100g100g204kcal14.8g0.9g16g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761