Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät25g94kcal3.3g17.3g1.5g1.5g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g43g13kcal0.5g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g212kcal7.6g39.2g3.2g3g
Valittu annoskoko68g106kcal3.8g19.6g1.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna34g53kcal1.9g9.8g0.8g0.8g
Arvot/100g100g157kcal5.6g29g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818