Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 21g8.1kcal0.2g1.5g0g0.5g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.7kcal0g0g1g0g
Paistijauheliha 10%28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Riisi tumma 12g42kcal0.8g8.6g0.3g0.5g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g221kcal13.6g20.8g8.6g2.2g
Valittu annoskoko68g110kcal6.8g10.4g4.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna34g55kcal3.4g5.2g2.2g0.6g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327