Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)18g132kcal0g0g14.7g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 12g110kcal0g0g12.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g509kcal4g2.2g54.2g0g
Valittu annoskoko68g255kcal2g1.1g27.1g0g
Annoskoko puolitettuna34g127kcal1g0.6g13.6g0g
Arvot/100g100g377kcal3g1.6g40.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880