Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g28g155kcal0.3g0.3g16.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten17g56kcal4g7.6g3.5g1.9g
Canderel makeutusjauhe3.8g14kcal0.1g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g573kcal9.6g24g54g3.8g
Valittu annoskoko68g287kcal4.8g12g27g1.9g
Annoskoko puolitettuna34g143kcal2.4g6g13.5g1g
Arvot/100g100g424kcal7.1g17.8g39.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214655