Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali37g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g57kcal1.2g6.4g2.8g3g
Valittu annoskoko68g28kcal0.6g3.2g1.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna34g14kcal0.3g1.6g0.7g0.8g
Arvot/100g100g42kcal0.9g4.7g2.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118