Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g22g56kcal0g13.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g335kcal8.4g62.2g5.2g0.8g
Valittu annoskoko67g167kcal4.2g31.1g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g84kcal2.1g15.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513