Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g19g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.2g8.1kcal0.3g1.6g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g133kcal12.8g6.2g6.2g0.4g
Valittu annoskoko67g67kcal6.4g3.1g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g33kcal3.2g1.6g1.6g0.1g
Arvot/100g100g99kcal9.5g4.6g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585