Suklaa cookiet (the hummingbird bakery)

Kuumenna uuni 170-asteiseksi.

Mittaa voi ja puolet suklaasta, sulata.

Mittaa munat, sokeri ja vaniljasokeri, vatkaa kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin.

Kaada sekaan suklaaseos ja vatkaa se hiljaisella nopeudella muiden ainesten joukkoon.

Siivilöi jauhot ja leivinjauhe erilliseen kulhoon ja sekoita jauhoseos seuklaaseokseen kolmessa erässä.

Sekoita joka lisäyksen jälkeen hyvin.

Sekoita sitten jäljellä oleva suklaa ja karpalot tasaisesti taikinaan.

Paista 10-15min.

Cookiet valmiita kun niiden pinta alkaa halkeilla ja näyttää kiiltävältä.

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Suklaa tumma 32g168kcal1.3g17.3g10.1g1.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.6g11kcal1g0g0.8g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g12g49kcal0g12.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kuivatut karpalot (Rainbow), annos 10g4g14kcal0g3.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g580kcal5.8g74.8g28g3.8g
Valittu annoskoko68g290kcal2.9g37.4g14g1.9g
Annoskoko puolitettuna34g145kcal1.5g18.7g7g1g
Arvot/100g100g430kcal4.3g55.4g20.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349913