Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g60g19kcal0.7g4.4g0.1g1.9g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g3.8g15kcal1.2g0g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g68kcal3.8g9g2.4g3.8g
Valittu annoskoko68g34kcal1.9g4.5g1.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna34g17kcal1g2.3g0.6g1g
Arvot/100g100g51kcal2.8g6.7g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646