Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g39g11kcal0.4g1.9g0.2g1.2g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g16g31kcal2.5g0g2.5g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g6.8g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g4.4g3.3kcal0.8g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g109kcal7.6g4.4g7g2.4g
Valittu annoskoko68g54kcal3.8g2.2g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna34g27kcal1.9g1.1g1.8g0.6g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789