Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g37g13kcal0.6g2.5g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g5.5g9kcal0.5g0.2g0.8g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g54kcal2.2g7g1.8g1.2g
Valittu annoskoko68g27kcal1.1g3.5g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g14kcal0.6g1.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g40kcal1.6g5.2g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219