Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 19g27kcal4.3g0g1g0g
Sipuli, paistettu 2.3g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 4.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g9g34kcal2.6g0.2g2.4g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix4.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g281kcal17.4g23.6g12.2g1.2g
Valittu annoskoko68g141kcal8.7g11.8g6.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g70kcal4.4g5.9g3.1g0.3g
Arvot/100g100g207kcal12.8g17.4g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921