Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g17g10kcal1g0.7g0.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.8g7.5kcal0.2g1.4g0g0.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g37g52kcal7.1g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g173kcal18g5g8.4g1g
Valittu annoskoko68g86kcal9g2.5g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g43kcal4.5g1.3g2.1g0.3g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111