Kermainen kanapasta

Ruskista broileri pannulla, lisää joukkoon sipuli- ja valkosipuli.

Ruskistuksen jälkeen lisää joukkoon ruokakerma, kirsikkatomaatit ja ananaspalat.

Tämän jälkeen anna kiehahtaa kevyesti.

Lopuksi lisää valmis annos keitetyn pastan joukkoon ja sekoita.

Mausteina esim.

oregano, mustapippuri ja suola.

Jokainen tietysti oman maun mukaan.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Denvuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä penne rigate (Rainbow), annos 100g15g50kcal1.9g9.7g0.4g0g
Broileri, Kariniemen Fileesuikaleet hunajamarinadissa33g43kcal5.9g0.4g2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P15g8.7kcal0.1g0.7g0.6g0.1g
Sipuli, tuore1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g2.2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g208kcal15.8g22.6g6g0.2g
Valittu annoskoko68g104kcal7.9g11.3g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna34g52kcal4g5.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g153kcal11.6g16.6g4.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156283