Tomaattinen jauhelihakeitto

Mausteet:
suola, mustapippuri, chili, basilika
oman maun mukaan valkosipuli, chili...

Ruskista jauheliha, laita sekaan tomaattipyre, paprikakuutiot, silputtu sipuli, valkosipuli ja chili.

Kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot ja pakastemaissi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen puoli tuntia, tarkista maku ja nauti.

Kalorit valmiissa keitossa noin 56 kcal /desilitra.

Jos hiilarit hirvittää voi maissit jättää pois.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2170 grammaa

Lennip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g13g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g4.7g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g57kcal4.6g3.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko68g29kcal2.3g1.9g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g14kcal1.2g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.4g2.8g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441099