Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)31g25kcal0.5g5.4g0g0.3g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Sianliha keskiarvo 15g33kcal2.8g0g2.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g124kcal6.6g11.8g5g1g
Valittu annoskoko68g62kcal3.3g5.9g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g31kcal1.7g3g1.3g0.3g
Arvot/100g100g91kcal4.9g8.7g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129