Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g313g153kcal4.4g24.4g4.4g2.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 251g555kcal43.8g0g42.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g1459kcal99.2g55.8g94.4g7.2g
Valittu annoskoko670g730kcal49.6g27.9g47.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna335g365kcal24.8g14g23.6g1.8g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811