Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g290kcal33.2g0g17.5g0g
Kaali, valkokaali350g74kcal4.2g11.9g0.7g7.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Ohrasuurimo 18g56kcal1.4g11g0.3g1.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g1214kcal79.8g58.2g72.4g21.8g
Valittu annoskoko670g607kcal39.9g29.1g36.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna335g304kcal20g14.6g18.1g5.5g
Arvot/100g100g91kcal6g4.3g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423