Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 451g248kcal7.2g59.4g0.8g3.8g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g28g7kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen85g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Dijonsinappi, Maille, Original5.6g3.9kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Viinietikka 17g3.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g1007kcal17.4g136.2g47.8g12.4g
Valittu annoskoko671g503kcal8.7g68.1g23.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna335g252kcal4.4g34.1g12g3.1g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.2g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848