Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 281g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g17g152kcal0g0g16.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore84g8.4kcal0.9g0.7g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g487kcal6.8g27.8g36g11.6g
Valittu annoskoko671g244kcal3.4g13.9g18g5.8g
Annoskoko puolitettuna335g122kcal1.7g7g9g2.9g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839