Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)304g410kcal60.7g0.3g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl225g191kcal3.2g9.9g15.8g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g1666kcal138g45.8g103g7g
Valittu annoskoko670g833kcal69g22.9g51.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna335g417kcal34.5g11.5g25.8g1.8g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883