Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 449g645kcal71.9g0g40g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl180g611kcal3.6g5.4g62.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka34g28kcal1.1g6.4g0.3g0.3g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g2597kcal153.2g30.8g206.4g0.6g
Valittu annoskoko671g1298kcal76.6g15.4g103.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna335g649kcal38.3g7.7g51.6g0.2g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502