Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.1g0g
Oivariini, 60 (100g)16g86kcal0.2g0.2g9.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl224g763kcal4.5g6.7g78.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g224g54kcal4g6.7g1.1g4.3g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g2117kcal19.4g34.8g208.8g11.2g
Valittu annoskoko670g1059kcal9.7g17.4g104.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna335g529kcal4.9g8.7g52.2g2.8g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957