Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g6080g6384kcal486.4g851.2g121.6g608g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 224g1981kcal0g0g224g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g320g1242kcal105.6g0g90.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13408g19247kcal1184.4g1705g873g1216.2g
Valittu annoskoko6704g9623kcal592.2g852.5g436.5g608.1g
Annoskoko puolitettuna3352g4812kcal296.1g426.3g218.3g304.1g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308