Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4500g3409kcal84.2g693.9g9g45g
Ruokakerma, Pirkka 10%1800g2160kcal52.2g81g180g0g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13428g11517kcal294.2g1611g380.8g109g
Valittu annoskoko6714g5759kcal147.1g805.5g190.4g54.5g
Annoskoko puolitettuna3357g2879kcal73.6g402.8g95.2g27.3g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456