Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g50kcal0g12.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Margariini, 60%, Rainbow25g138kcal0.2g0.2g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g50g165kcal6g33g1.2g4.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 300g116kcal0.5g24.5g0.3g4.5g
Fariinisokeri7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g2286kcal47.2g379.8g59.2g20.6g
Valittu annoskoko672g1143kcal23.6g189.9g29.6g10.3g
Annoskoko puolitettuna336g572kcal11.8g95g14.8g5.2g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006