Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 87g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.9g0.3g1g
Lohipakaste PIRKKA349g629kcal69.9g0g38.4g0g
Mustapippuri 5.7g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 25g173kcal0.1g0g19.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 87g30kcal2.7g4.3g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl87g74kcal1.2g3.8g6.1g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g2079kcal158g64.6g129.8g8.6g
Valittu annoskoko672g1039kcal79g32.3g64.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna336g520kcal39.5g16.2g32.5g2.2g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124