Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Kesäkurpitsa205g35kcal0.8g5.1g1.2g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g351g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Aurajuusto99g338kcal19.9g0g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1198kcal45.6g36.8g97.2g12.6g
Valittu annoskoko672g599kcal22.8g18.4g48.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna336g299kcal11.4g9.2g24.3g3.2g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569