Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Bataatti, kuorittu 35g28kcal0.5g5.9g0g1g
Palsternakka 18g11kcal0.1g2.1g0.1g0.8g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.5g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu3.5g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g453kcal14.6g72.2g10.2g10.8g
Valittu annoskoko672g227kcal7.3g36.1g5.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna336g113kcal3.7g18.1g2.6g2.7g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323097