Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 209g415kcal5.5g1.6g40.6g14g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g401g381kcal20g60.1g6g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 24g216kcal0g0g24.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.7g6.2kcal0.3g0.8g0.4g0.2g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g2066kcal53.2g128.6g142.8g29g
Valittu annoskoko672g1033kcal26.6g64.3g71.4g14.5g
Annoskoko puolitettuna336g517kcal13.3g32.2g35.7g7.3g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173