Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 160g46kcal1.6g7.4g0.5g2.9g
Kesäkurpitsa zucchini 160g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka60g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali127g27kcal1.5g4.3g0.3g2.7g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g33g10kcal0.3g1.3g0.1g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g3.3g11kcal0g2.6g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g505kcal11.6g54.2g22.2g21.2g
Valittu annoskoko672g253kcal5.8g27.1g11.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna336g126kcal2.9g13.6g5.6g5.3g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532