Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g225g248kcal51.8g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Makaroni, pasta 75g246kcal7.7g49.9g0.8g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g38g98kcal10.1g0g6.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.5g2.4g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1942kcal150.4g120g91.4g9g
Valittu annoskoko672g971kcal75.2g60g45.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna336g485kcal37.6g30g22.9g2.3g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642