Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 500g536kcal115.6g0g7.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.8g0.8g60g0g
Aurinkokuivattu tomaatti18g32kcal0.5g2.1g2.5g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g10g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g15g33kcal3.5g0g2.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g15g98kcal4.5g0g6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g13g14kcal0.1g0.8g1.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1345g2569kcal253.2g14.4g159.4g2.6g
Valittu annoskoko673g1285kcal126.6g7.2g79.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna336g642kcal63.3g3.6g39.9g0.7g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029