Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1331g4524kcal26.6g39.9g465.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1331g3393kcal78.5g42.6g318g0g
Maitorahka, Valio, 0,31331g865kcal146.4g55.9g4g0g
Mango (tuore)1331g892kcal6.7g203.6g4g27.9g
Mansikka 1331g619kcal6.7g111.8g2.7g25.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g67g266kcal0g65.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g21119kcal529.8g1039.4g1588.8g106.4g
Valittu annoskoko6720g10560kcal264.9g519.7g794.4g53.2g
Annoskoko puolitettuna3360g5280kcal132.5g259.9g397.2g26.6g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117758