Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g6095g6399kcal487.6g853.2g121.9g609.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 225g1986kcal0g0g224.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g321g1245kcal105.9g0g91.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g19292kcal1187.4g1709g875g1219.2g
Valittu annoskoko6720g9646kcal593.7g854.5g437.5g609.6g
Annoskoko puolitettuna3360g4823kcal296.9g427.3g218.8g304.8g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308