Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2098g805kcal21g144.7g4.2g52.4g
Sipuli 420g127kcal5.2g20.1g0.8g7.1g
Ruokaöljy keskiarvo 98g865kcal0g0g97.8g0g
Paistijauheliha 10%2797g4755kcal559.4g0g279.7g0g
Kasvisliemikuutio 77g234kcal7.3g10.4g18.1g1.2g
Riisi tumma 1189g4148kcal83.2g855.9g27.3g47.6g
Timjami 7g20kcal0.6g1.9g0.5g2.6g
Persilja 35g10kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g21928kcal1354.4g2066.8g857g227.4g
Valittu annoskoko6720g10964kcal677.2g1033.4g428.5g113.7g
Annoskoko puolitettuna3360g5482kcal338.6g516.7g214.3g56.9g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327