Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3744g1586kcal367.3g15g3.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2433g3238kcal205.4g428.3g48.7g121.7g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton281g59kcal0.8g4.5g0g0.3g
Persilja 37g10kcal0.5g0.4g0.1g3g
Rypsiöljy 131g1159kcal0g0g131g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g12266kcal1159.8g920.8g367.8g253.2g
Valittu annoskoko6720g6133kcal579.9g460.4g183.9g126.6g
Annoskoko puolitettuna3360g3067kcal290g230.2g92g63.3g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698