Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2884g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 240g179kcal31.5g2.6g1g16.6g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 115g1020kcal0g0g115.4g0g
Kaurahiutale 385g1439kcal55.8g219.2g28.1g38.5g
Pellavansiemenrouhe,Risetti308g1538kcal76.6g102.4g88.6g87.4g
Mantelilastu (A la meira)240g1442kcal57.7g15.9g129.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2500g8577kcal254.7g1749.7g30g87.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g28390kcal952.6g4179.6g785.8g460g
Valittu annoskoko6720g14195kcal476.3g2089.8g392.9g230g
Annoskoko puolitettuna3360g7098kcal238.2g1044.9g196.5g115g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640