Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 5608g1456kcal87.5g196.3g11.2g106.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 467g166kcal0.7g33.2g0.4g9.3g
Neilikka, annos 4g9g34kcal0.3g7.4g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 47g190kcal0g46.7g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 94g19kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g3983kcal189.2g613g25.6g247.4g
Valittu annoskoko6720g1991kcal94.6g306.5g12.8g123.7g
Annoskoko puolitettuna3360g996kcal47.3g153.3g6.4g61.9g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939