Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis5245g5874kcal1153.8g0g157.3g0g
Oliiviöljy 147g1299kcal0g0g146.8g0g
Kananmuna kuoreton 1154g1646kcal144.2g3.5g118.3g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g17743kcal2600.4g23.8g845.4g6g
Valittu annoskoko6720g8871kcal1300.2g11.9g422.7g3g
Annoskoko puolitettuna3360g4436kcal650.1g6g211.4g1.5g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032