Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1602g462kcal16g73.7g4.8g28.8g
Kesäkurpitsa zucchini 1602g289kcal9g40g6.4g11.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka601g66kcal6.6g6.6g1.2g6g
Kaali, valkokaali1268g268kcal15.2g43.1g2.5g26.6g
Porkkana 1135g371kcal7g63.1g2.3g28.9g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g334g100kcal3.3g13.3g1g0g
Rypsiöljy 93g826kcal0g0g93.4g0g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g33g107kcal0.3g26.4g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g5052kcal117.8g542.6g224g210g
Valittu annoskoko6720g2526kcal58.9g271.3g112g105g
Annoskoko puolitettuna3360g1263kcal29.5g135.7g56g52.5g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532